OM OS

A-WAY står for sikre og gennemtænkte transportløsninger specielt målrettet virksomheder.

Vi har mange års erfaring på markedet og udvikler løbende nye muligheder, der svarer til dine aktuelle behov og hjælper dig med at overholde dine aftaler.

Hos A-WAY har vi en meget enkel filosofi: Vi leverer dine forsendelser til den aftalte tid og til en pris, der er til at forstå.

Transport fra a-b for både store og små virksomheder. Det er kernen af, hvad vi leverer. Men faktisk leverer vi endnu mere: Nemlig sikkerhed og tryghed. For dig og din forretning er det afgørende, at du kan stole på, at dine forsendelser når frem til den aftalte tid, til den rigtige destination og til en ordentlig pris. Det ved vi hos A-WAY. Vi kender transportbranchen ud og ind og i 2000 grundlagde vi A-WAY netop med det formål, at tilføre kurérbranchen større leverancesikkerhed og nye muligheder. Udover faste traditionelle services som Budservice og Liftbil har vi derfor også udviklet nytænkende og effektive services, som f.eks. Liniebil, der kører i fast rutefart mellem landsdelene og Halvdistribution, der er en særlig fordelagtig 12 timers transportservice.

Har du brug for særlige specialdesignede løsninger kan vi naturligvis også levere det. For uanset, hvilke behov du har, er det vores fornemste opgave, at hjælpe dig med at overholde dine aftaler 100% sikkert og til en pris, der er til at have med at gøre.

Kontakt os på telefon: 70 11 11 15 hvis du vil høre nærmere

A-WAY råder over et landsdækkende netværk og vi henvender os især til de brancher og industrier, hvor planlægning er vigtig og stabil transport er afgørende: Lige fra industriel produktion til luftfart og søfart.